your translation company traduceri cariere - intră în echipa noastră!
traduceri
traduceri
traduceri
CARIERE

Angajăm traducători:

engleză - germană
engleză - franceza
engleză - italiană

23 iulie 2007
Vor fi selectați doar traducătorii și interpreții cu o înaltă calificare, capabili să ofere calitate, promptitudine și angajament față de companie și clienții acesteia.
traduceri
Dorim să ne extindem echipa de traducători și interpreți profesioniști, și de aceea vă invităm să aplicați corespunzător.

Traducători profesioniști interni
Traducătorii noștri interni constituie o echipă dinamică și competitivă de profesioniști, care respectă standardele de calitate și termenele de predare pentru fiecare lucrare.
Mediul de lucru este interactiv, extrem de competitiv, susținut de echipamente tehnice și instrumente de lucru moderne.

Puteți face parte din echipa noastră dacă aveți un nivel avansat de cunoaștere a cel puțin două limbi de largă circulație - limba engleză fiind obligatorie, dacă sunteți licențiat și aveți minim trei ani de experiență profesională.

Vă rugăm să trimiteti un email la jobs@romanian-translations.org atașând un CV cu detalii despre calificările și experiența dumneavoastră.

Vom examina și clasa cererea, vom programa un interviu și un test de competență, pentru
a vă verifica aptitudinile lingvistice.

Traducători profesioniști colaboratori
Puteți face parte din echipa noastră de traducători colaboratori dacă aveți un nivel avansat de cunoaștere a oricărei limbi străine, sunteți licențiat și dacă aveți minim doi ani de experiență profesională.

Vă rugăm să trimiteti un email la jobs@romanian-translations.org atașând un CV cu detalii despre calificările, experiența dumneavoastră și tariful practicat.

Toți traducătorii colaboratori vor trece printr-un proces riguros de selecție care va verifica aptitudinile lingvistice și experiența în domeniu.

Interpreți profesioniști
Puteți face parte din echipa noastră de interpreți dacă aveți un nivel avansat de cunoaștere
a oricărei limbi străine, sunteți licențiat și dacă aveți minim cinci ani de experiență profesională.

Vă rugăm să trimiteti un email la jobs@romanian-translations.org atașând un CV cu detalii despre calificările, experiența dumneavoastră și tariful practicat.

Toți interpreții vor trece printr-un proces riguros de selecție care va verifica aptitudinile lingvistice și experiența în domeniu.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.