your translation company traduceri cele mai moderne programe de traducere și tehnoredactare
traduceri
traduceri
traduceri
TRADUCERI

"...puteți fi siguri că proiectul dumneavoastră va fi tratat
cu acuratețe, eficiență
și atenție la detalii la
toate nivelurile." - Siemens
traduceri
APLICAȚII CAT
Acolo unde este necesar, folosim aplicatii software specializate: memorii de traducere și baze de date terminologice pentru a asigura consecvența și calitatea proiectelor de traduceri.

Implementam în mod sistematic cele mai recente aplicatii software pentru traducere și cele mai recente metodologii pentru a îmbunătăți calitatea și a reduce costurile operaționale.

Datorită aplicațiilor CAT, putem oferi reduceri la proiectele ce implică repetarea textului și scurta timpul de execuție. Astfel, la traducerile realizate pe baza unor documente traduse anterior, se va factura numai textul nou tradus.

Executați clic pentru a descărca fișierul de evaluare a costului traducerii pe baza repetițiilor de text cuantificate de aplicatiile CAT.


APLICAȚII DTP
Documentele traduse sunt livrate în același format și având același aspect ca și documentul sursă.

Asigurându-se că documentele traduse au același format și aceeași așezare în pagină ca și documentele sursă, tehnoredactorii noștri dau dovadă de o asemenea precizie, încât cu greu puteți deosebi documentul tradus de original.

Schemele, diagramele, graficele, tabelele și organigramele sunt reproduse de tehnoredactorii noștri în cel mai nou și compatibil format.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.