your translation company localizare Plănuiți să cuceriți lumea? - localizați-vă afacerea astăzi!
localizare
localizare
localizare
TRADUCERI

63,5% din totalul populației estimate online (~403 milioane de persoane) vorbește o altă limbă maternă decât limba engleză. (GlobalReach)

Vă sprijinim în dezvoltarea strategiei de internaționalizare a produsului dumneavoastră. Astfel beneficiați de reducerea timpului de promovare și a costurilor de localizare.
localizare
" Utilizatorii de Internet cumpără de 4 ori mai mult de pe un site cu conținutul în
limba maternă și petrec de două ori mai mult timp pe site-ul respectiv."

- Forrester Research

Utilizatorii de Internet caută informații despre produse sau servicii în limba maternă folosind reguli de căutare proprii. De aceea localizarea site-urilor web este singurul mod de a profita de explozia globală a afacerilor on-line.

În prezent, ne desfășurăm activitatea pe o piață globală și numai companiile care manifestă deschidere către comerțul internațional vor prospera. Dacă site-ul dumneavoastră este monolingv, pierdeți ocazia de fi prezent pe imensa piață globală online.

servicii profesionale de localizare
Pentru a cuceri piețele externe trebuie să vă adaptați produsul la cerințele locale. Noi furnizăm servicii de localizare complete pentru software, literatură corporativă, campanii de marketing.

Ca și în cazul oricărui proiect de traducere, nu este suficientă conversia textului în limba țintă. Există nenumărate exemple de campanii de marketing globale care nu au avut succes din cauza unor probleme culturale neprevăzute, de aceea fiecare aspect al comunicării dumneavoastră trebuie analizat din punct de vedere al nuanțelor culturale.

Pentru a crea o impresie favorabilă precizia este o condiție obligatorie, însă în cazul localizării afacerii dumneavoastră, atenția acordată nuanțelor culturale este cheia succesului.

Accesul la lexicoanele specifice sectoarelor de activitate, precum și cunoașterea terminologiei locale, este vitală pentru o localizare eficientă și de calitate.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.