your translation company traduceri servicii de traduceri certificate ISO 9001:2000
traduceri
traduceri
TRADUCERI

Coordonatorii noștri de proiecte supervizează întregul sistem de management al calității și înțeleg cerințele fiecărui client, oferă estimate de cost care sunt onorate, stabilesc obiectivele proiectelor, planifică etapele proiectului, selectează echipa potrivită de lingviști, asigură controale de calitate riguroase, asigură respectarea angajamentelor de livrare și cel mai important, vă stau la dispoziție cu informații în fiecare etapă a proiectului de traducere.
" Cea mai sigură fundație este calitatea."- Andrew Carnegie (1835-1919)

Sistemul nostru de Management al Calității certificat ISO 9001:2000 este elaborat pentru a asigura integritatea fiecărui proiect și calitatea fiecărei traduceri. Monitorizat pe parcursul fiecărei etape, Sistemul de Management al Calității este conceput având la bază EFICIENȚA.

Traducerile sunt efectuate de traducători experimentați, înalt calificați (licentiati și masteranzi) - fiecare un specialist în domeniul său.
Toți traducătorii au susținut teste de admitere riguroase, sunt evaluați permanent și împărtășesc conceptul nostru
de calitate, etică de afaceri și orientare către client.

După traducere, documentul este revizuit de corectori specializați pentru a asigura acuratețea și subtilitățile de limbaj conforme cu terminologia și conceptele proprii domeniului dumneavoastră de activitate.
Sistem de management al calității certificat ISO 9001:2000 pentru servicii de traducere și interpretariat
Traducătorii și corectorii noștri utilizează aplicații de management terminologic și memorii
de traducere, pentru a asigura documentelor dumneavoastră un nivel înalt de consecvență
și calitate.

Asigurându-se că documentele traduse au același format și aceeași așezare în pagină ca și documentul sursă, tehnoredactorii noștri dau dovadă de o asemenea precizie, încât cu greu poți deosebi documentul tradus de original. Schemele, diagramele, graficele, tabelele
și organigramele sunt reproduse de tehnoredactorii noștri în cel mai nou și compatibil format.

Verificarea finală confirmă executarea corespunzătoare a corecturilor, formatării și absența greșelilor de ortografie.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.