your translation company traduceri Traduceri și interpretariat
traduceri
traduceri
traduceri
DESPRE COMPANIE

  • Misiune
  • Activitate
  • Metode

Misiune
"... să devenim lider mondial în furnizarea de servicii de traducere în și din limba română."

Sistem de management al calității certificat ISO 9001:2000 pentru servicii de traducere și interpretariat
traduceri
"Cea mai sigură fundație este calitatea." - Andrew Carnegie (1835-1919)

Activitate
Promovând relațiile reciproc avantajoase, țintim atingerea excelenței în afaceri pentru a deveni
o companie model în domeniul nostru de activitate.

Serviciile noastre de traducere și interpretariat de înaltă calitate sprijină activitatea partenerilor noștri și dezvoltă relația de afaceri într-un mod unic, care ne face să fim diferiți.

Ne pasă de clienții noștri, ne pasă de reputația noastră și ne pasă de relațiile de afaceri pe termen lung. Știm că numai în acest mod vom deveni cea mai bună companie română furnizoare de servicii de traducere din lume.

Mândri de ceea ce facem, dorim să fiți și Dumneavoastră la fel.
Metode
Compania noastră îmbină strategia, serviciile și tehnologia pentru a furniza servicii de traducere și interpretariat de înaltă calitate în domeniile economic, financiar, bancar, tehnic, auto, IT și medical.

În calitate de lider pe piața românească, ne perfecționăm în permanență oferta, mijloacele de comunicare, serviciile și modul de lucru pentru a furniza clienților noștri cele mai bune rezultate.

Echipa noastră de profesioniști, aplicând cele mai înalte standarde profesionale la prețuri competitive, este acum la dispoziția Dumneavoastră: coordonatori de proiect, traducători, interpreți și corectori nativi, tehno-redactori, specialiști în diverse domenii.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.