your translation company interpretariat, translator servicii profesionale de interpretariat
interpretariat, translator
interpretariat, translator
interpretariat, translator
INTERPRETARIAT

Prezența interpreților de traducere simultană cu un nivel ridicat de competență și experiență este esențială pentru succesul evenimentelor de interpretariat.
Traducem din și în toate limbile europene și principalele limbi asiatice: arabă, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, maghiară, norvegiană, olandeză, per-sană, polonă, portugheză, română, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă,ucraineană,vietnameză.
Sistem de management al calității certificat ISO 9001:2000 pentru servicii de traducere și interpretariat
interpretariat, translator
"Pregătirea eficientă a evenimentelor duce la rezultate mai bune."

Asigurăm interpreți de traducere consecutivă și simultană pentru diferite ocazii: întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii, focus grupuri, interviuri și depoziții juridice.

Datorită procesului nostru riguros de desemnare a interpreților, clienții noștri beneficiază numai de interpreții cei mai calificați și cu cea mai bogată experiență în domeniul respectiv.
servicii profesionale de interpretariat

Satisfacția dumneavoastră fiind de o importanță capitală, vă recomandăm interpreții noștri de traducere simultană.

Interpretariatul simultan necesită aptitudini deosebite - interpreții traduc în timp real și sunt obligați să găsească soluția corectă de prima dată. Minim 5 ani de experiență și cunoașterea corespunzătoare a terminologiei specifice sunt standardele noastre pentru interpretariatul simultan.

Dacă bugetul alocat evenimentului este insuficient pentru a angaja interpreți de traducere simultană și vă gândiți că un interpret de traducere consecutivă poate face față, nu uitați că soluțiile ieftine pot sacrifica reușita propriului eveniment.

Nu trebuie decât să programați evenimentul iar noi vom desemna interpreții care să vă asigure succesul acestuia.

Executați clic pentru a consulta tarifele noastre pentru serviciile de interpretariat.
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Interpretariat - Servicii profesionale de interpretariat oferite de profesionisti.