your translation company traduceri servicii profesionale de traducere
traduceri
traduceri
traduceri
TRADUCERI

Activitatea noastră principală constă în furnizarea de servicii de traducere de înaltă calitate într-o manieră precisă, rapidă și la preturi competitive.

Cu ajutorul coordonatorilor de proiect, traducătorilor și corectorilor profesioniști oferim calitate, viteză
și confidențialitate

proiectelor dumneavoastră.
traduceri
" Traducerea ... o artă și o știință deopotrivă, o comunicare de sensuri,
de concepte în context, nu doar o simplă înlocuire de cuvinte..."

Realizăm traduceri din și în urmatoarele limbi: arabă, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, polonă, portugheză, română, rusă,
sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză,
turcă, ucraineană, vietnameză.

Vă oferim servicii de traducere specializată pentru următoarele domenii: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, publicitar, IT, și servicii de localizare. Firma noastră asigură toate serviciile conexe activității de traducere: autorizare, legalizare notarială și curierat.

Calitatea proiectelor de traducere este monitorizată pe parcursul fiecărei etape în cadrul Sistemului de Management al Calității certificat ISO 9001:2000.

1.000.000 cuvinte/lună
Sistem de management al calității certificat ISO 9001:2000 pentru servicii de traducere și interpretariat
Traducătorii și corectorii noștri sunt profesioniști cu înaltă calificare cu aptitudini terminologice corespunzătoare domeniului dumneavoastră de activitate.

Documentele traduse sunt livrate având același format ca și documentele sursă. Tehnoredactorii noștri dau dovadă de o asemenea precizie, încât cu greu poți deosebi documentul tradus de original.

Principalul avantaj al colaborării cu compania noastră este asigurarea unui management complet al proiectului, care include: programarea și planificarea proiectului, coordonarea echipei, controlul costurilor, urmărirea proiectului, eliminarea defectelor, comunicarea și raportarea către client.

Traducerea poate fi livrată prin email sau de către curierii noștrii pe CD și sub formă de print autorizat/legalizat. Alegerea este întotdeauna a dumneavoastră!
condiții de utilizare site web
© Creativ European Trust

Traduceri - Servicii profesionale oferite de profesionisti. Oferim servicii de traducere in domeniile: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, IT.